Lajme

 • Post time: Dec-29-2019

  Depending on who you ask, you can get a wide variety of answers to the seemingly straightforward question of how often you should replace oil filters in vehicles. Car manufacturers often suggest changing oil filters every other time you have your oil changed. Most parts and oil manufacturers, ho...Lexo më shumë »

 • Post time: Dec-27-2019

  For the engine to run smoothly and efficiently it needs to be provided with the right quantity of fuel /air mixture according to its wide range of demands.     A fuel injection system Petrol-engined cars use indirect fuel injection. A fuel pump sends the petrol to the engine bay, and i...Lexo më shumë »

 • Post time: Dec-27-2019

  How often do spark plugs need to be replaced, or to what extent do they need to be replaced? Today I will talk with you about spark plugs. Many car owners may have driven the car for more than 100,000 kilometers, but they have not replaced the spark plugs again. Under normal circumstances, the ca...Lexo më shumë »

 • Nga ngushtësi i vitit në liri të së tashmes, çfarë ka përjetuar makinën tuaj?
  Ora Post: Mar-11-2019

  Pasi makina u hap për një kohë të gjatë, shumë pronarët e makinave gjetur se makina që kishin qenë të shtrënguar dhe kompakt ishte bërë lirshme, shok-thithjen dhe madje edhe të rehatshme. Ata të gjithë thanë se ishte koha për të "vrarë thikën derr", humb shasi, flashed bel, makinën nga tightn ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: shkurt-01-2019

  Kandele quhet pjesa zemra e motorit. Ajo vepron si një ndezjes dhe është gjithashtu një harxhuese. Ajo punon në kushte tejet të rënda dhe duhet të përballojë një temperaturë të lartë prej rreth 2500 gradë dhe një presion të lartë të 5 MPa. Për këtë arsye, pronari ka nevojë për të kontrolluar dhe për të zëvendësuar atë regul ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: shkurt-01-2019

  1. rrip motor është gjallë Që komponenti kryesor i brezit të transmetimit është gome, sipërfaqja e përbashkët e brezit dhe rrotull është relativisht e qetë. Kur shpejtësia e motorit ndryshon me shpejtësi, ngarkesa në rrip të shtyrë të accessory është rritur, e cila mund të shkaktojë rrip motor për të bërë një "...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!